Isaline Demeure

Isaline Demeure

Kinesitherapeut
Telefoonnummer :
+32 488 33 90 08
E-mailadres :
isalinedemeure@gmail.com

Over Isaline

Isaline studeerde af als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen in 2011. Datzelfde jaar startte zij als zelfstandig kinesitherapeut. Om zich verder te specialiseren volgde zij de bijkomende opleiding Master na Master of Science in de Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Tot op vandaag blijft zij bijscholingen volgen en vindt zij het belangrijk om up to date te blijven met de huidige visies en technieken in de revalidatie van musculoskeletale klachten.

Naast haar werk in de praktijk, is ze aangesteld als praktijkassistent voor de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen. Ook heeft zij ervaring in de sportwereld en begeleidde zij in haar beginjaren de heren van Royal Beerschot Hockey Club op ere niveau.

Zij vindt een actieve aanpak zeer belangrijk in de revalidatie. En probeert dit dan ook zelf zoveel mogelijk toe te passen door te tennissen, skiƫn, joggen, yoga of pilates uit te oefenen.

 

Opleidingen

  • Master in de Revalidiatiewetenschappen en Kinesitherapie
  • Master of Science in de Manuele therapie
  • Bijscholingen in de Perinatale kinesitherapie en Women’s Health
  • Bijscholingen in Oefentherapie (motorische controle, spierketens, yoga, pilates,…)
  • Zij blijft regelmatig bijscholingen volgen en behaalde hierdoor ook het Pro-Q-Kine kwaliteitslabel.