Jessica Verdonk

Jessica Verdonk

Osteopaat D.O.
Telefoonnummer :
+32 477 56 46 02
E-mailadres :
jessica@curapro.be

Over Jessica

Jessica studeerde af in 2003 aan de VUB als kinesitherapeut in de Motorische Revalidatie & Kinesitherapie en werkte meer dan 10 jaar in een groepspraktijk. In 2011 startte ze haar eigen praktijk in Wilrijk.

In 2012 behaalde ze haar DO als osteopate. Jessica is bestuurslid geweest bij het BVBO, de Beroepsvereniging voor Belgische Osteopaten en bestuurslid van het BCO, de Bijscholingscommissie voor Osteopaten.

Als osteopaat werkt ze holistisch op het lichaam en behandelt ze klachten gerelateerd aan een functiestoornis in de mobiliteit van gewrichten en weefsels in het algemeen en tracht ze het aandeel ervan vast te stellen in het ontstaan van klachtenverschijnselen.

Naast het behandelen van de acute en chronische  klachten, groeiden haar interesses voor zwangere vrouwen met alle gerelateerde klachten. En behandelt ze baby’s met borstvoedingsproblemen, reflux, krampen, voorkeurshoudingen, afgeplat hoofdje, huilbaby’s. In deze problematiek is er een nauwe samenwerking en communicatie met vroedvrouwen en artsen.

Opleidingen

  • Licentiaat In de Motorische Revalidatie en Kinesitherapie aangevuld met een specialisatie in de Autogene Drainage, alsook een specialisatie in de Uro-gyneacologie (2003)
  • Osteopathie DO (2012) , met jaarlijkse bijscholingen om te voldoen bij de accreditatiecommissie voor Osteopaten.

Jessica Verdonk is een “ERKEND OSTEOPAAT”

Dit wil zeggen dat ze:

Lid is van de Beroepsvereniging van Belgische Osteopaten (BVBO-UPOB). Hiermee ben je zeker dat:

  1. De osteopaat haar diploma D.O. Osteopathie bezit
  2. Haar tarieven binnen afgesproken grenzen blijven
  3. Zij regelmatig bijscholingen volgt en daarvoor accreditaties krijgt.

www.osteopathie.be