Marie Michiels

Marie Michiels

Kinesitherapeut
Telefoonnummer :
+32 472 82 58 33
E-mailadres :
marie-anna@curapro.be

Over Marie

Marie studeerde af als master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KU Leuven in de specialisatie Sportkinesitherapie in 2019. Hierna koos ze ervoor om zich nog verder bij te scholen. Dit enerzijds in de manuele behandeling van patiƫnten, waarvoor ze in 2020 aan de KULeuven het postgraduaat behaalde in de Gevorderde muskuloskeletale revalidatie: manuele therapie. En anderzijds in de actieve revalidatie, waarvoor ze in 2019 stage liep in het Sportmedisch Adviescentrum van UZ Leuven.

Hierna startte ze als zelfstandig kinesitherapeut. Het fysieke en zorgzame aspect is wat haar erg aanspreekt in de kinesitherapie. Zelf leidt ze een sportieve levensstijl en is ze overtuigd van de positieve effecten hiervan op klachten. Dit probeert ze dan ook op een patiƫntspecifieke en aangename manier te integreren in haar behandeling. Ze heeft een grote interesse in de nieuwste bevindingen in onderzoek in de kinesitherapie en volgt deze dan ook op door regelmatige bijscholingen.

 

Opleidingen

  • Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie
  • Postgraduaat in de gevorderde Muskuloskeletale Revalidatie: Manuele Therapie
  • Zij blijft regelmatig bijscholingen volgen in lijn met de kwaliteitscriteria opgesteld door het kwaliteitslabel Pro-Q-Kine.