Yoga

Onder het moto ” Move well, Feel well “ worden patiënten gestimuleerd om actief te bewegen in de vorm van yoga oefeningen. Educatie omtrent het menselijk lichaam en bewegingen maken een belangrijk deel uit van deze lessen.

Yoga is geschikt voor iedereen. Het biedt je een manier om op een lichamelijke of mentale manier om te gaan met jezelf en zo de kwaliteit van je leven te beïnvloeden. De voordelen van yoga zijn individueel verschillend en kunnen daarom voor iedereen van toepassing zijn. Yoga werkt op lichamelijk vlak op je flexibiliteit en kracht, je stabiliteit en evenwicht, je houding en ademhaling. Op mentaal vlak werk je aan je stressbehendigheid, mentale rust, slaapkwaliteit, … En je lichamelijke en mentale gezondheid zijn nu eenmaal van invloed op elkaar.

Isaline heeft als kinesitherapeut het doel om je meer bewust te leren omgaan met je lichaam, je ademhaling en je gedachten. Om zo als individu een meer actieve rol te kunnen opnemen in functie van je lichamelijke en mentale gezondheid. En dit in een veilige setting waarbij rekening kan gehouden worden met persoonlijke klachten.

Isaline behaalde hiervoor haar certificaat na het volgen van een 200u Yoga Teacher Training.

De yogalessen worden in de praktijk georganiseerd op woensdag van 18u00 tot 19u00 en op vrijdag van 09u30 tot 10u30. Een minimum van 3 personen en een maximum van 6 personen is toegelaten in deze les. Voor deelname registreert u online en betaalt u € 15,00.